Om os

Andreas Juul Christensen, stifter og ejer af AJC Tech

AJC Tech er en virksomhed, der beskæftiger sig med noget nær alt, der relaterer sig til teknik. Vores spidskompetencer centrerer sig omkring IT, men vi er også komfortable med alt fra mobiltelefoni, TV, netværk og meget andet.

Vi er nørder af både hjerte og sind. Vi er gamere, internet aficionados, Google-ninjaer og en masse andre stereotyper, og det er med til at gøre os til det naturlige valg, når du har brug for hjælp. Vi påstår selvfølgelig ikke at vi er eksperter indenfor alle områder, men vi er eksperter i at finde de rigtige løsninger.

Baggrund

Virksomheden blev startet af Andreas Juul Christensen baseret på en simpel idé: teknisk handyman. Dagens Danmark har utallige handymænd man kan ringe efter for at klare havearbejde, hyldeophængning, oprydning i skuret og meget andet. Men har man brug for at få fixet teknikken, så er mulighederne lidt mere begrænsede.
Med dette som motivation blev AJC Tech til; én kontakt man kan tage fat i, når teknikken driller, nærmest uanset hvad det er for teknik.
En alsidig IT-baggrund med berøringsflader indenfor alt fra administration af servere, mail, databaser, (mobil)telefoni, netværk, forskellig software indenfor bl.a. butik, lager/webshop og logistik og meget andet, gør os til en solid samarbejdspartner uanset dine behov.

Vision

Vores vision er at være en fleksibel og pålidelig samarbejdspartner for både små og mellemstore virksomheder samt foreninger, og at levere den bedste rådgivning og support, og vi er ikke bange for at vise os fra vores super nørdede side, når det gælder løsninger.
Kommunikation er altafgørende, og vores kunder skal føle sig trygge og velinformerede igennem hele processen, uanset hvad opgaven går ud på. Vi besvarer spørgsmål, og vi gør vores bedste for at forklare på et niveau, hvor alle kan være med.
Vi besidder en sund “sense of urgency”. Det vil sige at vi løser opgaverne hurtigst muligt, så I kan komme videre.

Det at få hjælp skal være en god oplevelse for alle, og det stiler vi målrettet efter.